Praktisch/Kostprijs

Hoe contacteren

Voor seksuologische hulpverlening, seksuele counseling, relatietherapie, sekstherapie, begeleiding bij seksueel trauma, specifieke seksuele voorkeuren, seksuele oriëntatie, seksuele disfuncties (vaginisme, erectiestoornissen, verminderd seksueel verlangen,…) of andere vragen rond seksualiteit en relaties kan je me mailen of bellen voor een afspraak. Info via e-mail relatietherapie@telenet.be of telefoon 0476217042 (vanuit buitenland +32 476217042) . Let op : antwoorden van mijn kant komen soms in je spambox (box met ongewenste berichten) terecht. Controleer deze ook.

Bij hulpverleningsgesprekken, bij lesopdrachten of vergaderingen kan ik niet opnemen. Spreek dan een boodschap in en ik bel je binnen 24u terug. Het is gemakkelijk voor mij als je bij e-mailcontact of bij het inspreken van een boodschap aangeeft welke dagdelen of avonden je vrij bent. Dan kan ik meteen bij reactie afspraakvoorstellen doen. Voor afspraken overdag is er geen wachtlijst. In de latere avonduren is er soms een langere wachttijd van één tot twee weken.

Graag 24u vooraf verwittigen via mail of telefoon als de afspraak niet kan doorgaan.

Locatie?

Het adres van de praktijk is Zavelvennestraat 61 3500 Hasselt Kiewit (zijstraat Kempische steenweg op de baan van Hasselt naar Zonhoven) U kunt makkelijk parkeren voor de deur.  Er is ook een bushalte voor de deurWacht in de auto tot het afgesproken uur en bel dan aan. Kom niet vroeger, er is om privacyredenen geen wachtruimte.

Wat kost het

Een consultatie duurt 60 min en kost 70 euro (vast tarief) voor zowel individuele therapie als koppeltherapie, inbegrepen voor- en nazorg (vb nakijken testen, diagnose, opstellen attesten, verklaringen rechtbank, dokter, enz). Dit geldt voor intake en verdere sessies.

Je kan contant (dan graag gepast) betalen na elke sessie maar het kan ook via een betaalapp (QR code scannen via smartphone/payconiq).   Je kan ook betalen met kaart via een bancontactapparaat (Sumup).

Een betalingsbewijs wordt bezorgd op eenvoudig verzoek. Vraag ernaar als u dit wenst! Er is bij seksuologen (nog) geen terugbetaling voorzien door het RIZIV. Sommige mutualiteiten voorzien een eigen regeling voor klinisch psychologen waarbij een deel door hen wordt vergoed, maar die regeling verschilt van organisatie tot organisatie en geldt voorlopig enkel voor jongeren/kinderen onder 18 jaar of heel beperkte terugbetaling voor volwassenen met een minimale terugbetaling en enkel op doorverwijzing van een arts. Voor seksuologen geldt deze regeling van mutualiteiten (nog) niet.

 

Bezoek ons op facebook